torstai 3. huhtikuuta 2014

Sairaspäivän lounas n:o 4

Kuva on kiva, vaikkei tuo kovin hyvältä siinä näytä

Kolme ensimmäistä sairaspäivää söimme pakkasesta löytynyttä jauhelihakastiketta ja pastaa. Tai pikemminkin pastaa ja muutamaa murua jauhelihaa, joka siitä pienestä kastikemäärästä (jonka olin säästänyt hätävaraksi lapsien lounaaksi) riitti kun se jaettiin yhdelle aikuiselle ja yhdelle (yleensä) hyvinsyövälle pojalle kolmeksi päiväksi.
Kun laittoi tarpeeksi ketsuppia päälle, sai pastan (se edes mitään hyvää pastaa ollut vaan makaroonia) nieltyä tukehtumatta. Ja kun yritti peittää ketsupin makua, tuli laitettua päälle aika paljon parmesaania ja mustapippuria (ei tosin auttanut!). Evald lopetti tämän herkun syömisen ensimmäisen päivän jälkeen. Itse sinnittelin vielä kaksi.
Kolmantena päivänä kippasin lopun roskiin (joo, sitä olisi riittänyt vielä yhdeksi päiväksi meille molemmille!). Tänään meinasikin iskea tenkapoo kun lounasaika koitti (kävin tosin eilen kaupassa, mutta enpä silloin tajunnut ajatella näin pitkälle).
Onneksi pienellä kaappien kaivelulla löytyi vuohenjuustoa, paahtoleipää ja pinjansiemeniä. Kaikki uuniin ja vähän hunajaa päälle. Grillivastuksen alle ottamaan väriä. Sitten vielä vähän balsamicoa ja päärynää. Voitti sen makaroonimössön. Evald tosin ei syönyt muuta kun päärynää (ja ranskalaisia, joita löysin onneksi myös).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? No, sano vaan!