sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Good food & company





Perjantaina oli loistava ilta. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Menu koostui erilaisista hodareista;
-espanjalaistyyppisellä makkaralla, salsalla, avokado-tomaattisotkulla täytetty hodari
-bratwurstilla, hapankaalilla ja dijon-sinapilla täytetty hodari
-amerikkalainen hodari, johon laitettiin lihaisa makkara, juustokastiketta, pekonia, paahdettua sipulia

Lisäksi täytteitä oli vaikka ja mitä; majoneesia, sinappeja, ketsuppeja, juustoraastetta, sipulia, jalapenoja, kurkkusalaattia..en edes muista kaikkea.

Itse söin espanjalaisen ja amerikkalaisen hodarin. Enempää ei pystynyt, mutta jessus kun oli hyvää. Pojilla oli jokaiseen hodariin sopivaa olutta ja olipa alkosta löytynyt joku (olisko ollut Bearflag Dark Red Wine Blend) Amerikkalainen punaviini jonka piti sopia hodareiden kanssa..en siitä nyt osaa sen enempää sanoa, muuta kun että juoduksi tuli ja ihan helpostikin. Tosin maistui tuo coca colakin aika hyvin sen amerikkalaisen hodarin kaverina.

Ja seura, se vasta hyvää olikin. Meno oli kova..neljä lasta, joista yksi neljävuotias ja kolme kohta kaksi vuotiasta menivät pää kolmantena jalkana edes ja takas. Keittiössä sai olla vähän enemmän rauhassa ja vaihto miesten ja naisten kesken otettiin jossain kohtaa. Onneksi se lasten kaitseminen sujuu kaikilta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? No, sano vaan!