torstai 4. syyskuuta 2014

Joskus kolahtaa

ja hyvä niin. Ainakin tällä kertaa.

Olen nimittäin koko vuoden miettinyt makuuhuoneeseemme tapettia. Vain yhdelle seinälle, joka ei edes näy muualle, mutta antitapetti-ihmisenä, on valinta ollut mahdoton.

Oikeastaan löysin sen täydellisen (tai niin luulin) tapetin jo heti silloin kun etsinnät aloitin, mutta kappas kun sitä ei tehtykään tapettina vaan tuo silmiini osunut oli jokin mallikappale. Se oli siis Cole & Son´n ja Guccin Floral-tapetti.



Mutta tiedätte varmasti, kun on löytänyt sen täydellisen, ei mikään muu näytä miltään (näin kävi muun muassa yo-mekkoni kanssa aikanaa ja edelleen ajattelen, että se minkä olisin halunnut olisi ollut täydellinen -damn you mother kun et antanut ostaa sitä 500€:n mekkoa!). Joten tapettietsintä on ollut täysin tuloksetonta pitkään.

Nyt kun ajatuksissa siintää jo tuparit (tulevat sijoittumaan aikaan jolloin olemme asuneet täällä jo vuoden päivät), on halu saada viimeisimmätkin remonttihommat valmiiksi. Ja kaipa se asuinmukavuuttakin lisää kun huusholli on valmis, vaikka sirkkeliin makuuhuoneessa olen jo niin tottunut, että ikävä (tai ainakin tyhjä olo) saattaa tulla kun tuo kaunokainen poistuu.

Joten päätin taas alkaa selaamaan internetin loputonta tapettimerta. Ja sieltä se iski silmään..ja kolahti!




Marimekon Oodi. Olen rakastunut!

Suosikkini jo vaatetuksesta. Onneksi en sitä mekkoa koskaan raaskinut ostaa, etten ihan seinäruusuksi muutu kun tapetti seinään saadaan. Ja mistä sitä saadaan? No ainakin sieltä Seinäruususta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? No, sano vaan!