keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ravintolakokeilu: Martina



Halusin kokeilla monissa blogeissa kehutun ketjuravintola Martinan. Meidän lähin löytyi Skanssista ja ravintolan nettisivut lupailivat leikkipaikkaa lapsille, basilika-puskia kasvamassa ympäri ravintolaa ja lastenpäivät. 1/3 meni oikein, siellä oli lastenpäivät joka tarkoitti, että lastenannokset maksoivat 5€ kappale. Ja juu, oli siinä yhdessä nurkassa kulunut ja vähän rikkinäinen muovihökkeli jossa pyöri joku ankea videopätkä ja vierellä oli pieni nuhjuinen ämpäri jossa oli värikyniä. Myös värityskuvia löytyi. Basilikaa taasen en nähnyt.

Lasten annokset olivat ihan ok, molemmat söivät osan annoksestaan. Evaldin valitsema lehtipihvi oli kyllä huomattavasti parempi kuin Astridin taannoin Pinellassa tilaama pihvi, joka oli niin kuivaa ja palanutta ettei edes yksivuotias suostunut syömään sitä (äidin medium-pihvi kyllä upposi).

Anton söi lammasta valkosipulimuusilla (ei kun sehän oli isoin meidän koskaan näkemä karitsan koipi), ihan jees..liha mureaa. Ja mun lohiannoksessa oli super hyvää punajuuripestoa ja kaikki muu meni kyllä alas mutta ei ollut arvion arvoista. Summa summarum; emme mene enää paitsi jos olemme kuolemassa nälkään eikä muuta ole tarjolla lähimain.

Niin ja ravintolaan astuessamme meille molemmille tuli Antonin kanssa déjà-vu..Olemme joskus käyneet ravintolassa Anton meinasi että Astridin ollessa hyvin pieni, minä sanoin että odottaessani Astridia, mutta siis useampi vuosi sitten. Istuimme pöytään, saimme listan ja hetken kuluttua totesimme että ei halua eikä pysty. Ja voi sitä tarjoilijan ilmettä kun palautin listat tiskille ja vastasin kysymykseen, että ei kiitos, päätimme sittenkin olla syömättä (taisimme mennä viereiselle Heselle..).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? No, sano vaan!