tiistai 27. toukokuuta 2014

Sänkyproggis









Melkein vuoden projekti on pian saatu päätökseen. Ostimme viime syksynä vanhan kerrossängyn silloiseen kotiin lastenhuoneeseen. Aiemmin meillä oli ollut Jungmanni-osa Jolla-lastensängyn yläpuolelle, mutta jotenkin kyseinen kompleksi tuntui aivan valtavalta silloin 3,5- ja 1-vuotiaiden lasten sängyksi. Löysin siis huuto.netistä useitakin näitä pinnalaitaisia kerrossänkyjä (joka on näkynyt mm. Minnan blogissa..lieko siksi noussut suosioon?!), mutta monissa niissä tuntui hinta nousevan korkeuksiin tai sitten ne sijaitsivat meille mahdottoman matkan päässä. Yksi kuitenkin löytyi ja aika halvalla. Se haettiin kotiin heti. Tai ei kotiin, sillä maalipinta oli kamalassa kunnossa; toinen sänky keltainen ja toinen valkoinen.

Päätimme kuumapuhaltaa sängyt puhtaiksi vanhoista maaleista, jotta saamme uudesta pinnasta siistin. En tosin ihan silloin ymmärtänyt millainen homma siinä oli (ja siksi projekti, vaikka välillä se vähän oli unohtunut, kestikin). Keltaisen värin alta löytyi mm. ruskeaa ja vihreää ja valkoisen alta mm. sinistä ja ruskeaa. Jos työtunteja laskee, niin olisi tullut halvemmaksi ostaa vaikka pari niitä yksilöitä joissa hinta nousi pilviin, mutta toisaalta, ovat nämä kyllä nyt paljon rakkaammat, kun on aikaa saanut viettää näiden parissa oikein olan takaa..

Mutta siis, sänkyjen odottaessa valmistumistaan, ehdimme muuttaa ja lapset saivat omat huoneet. Mutta eipä tuo mitään, sillä mökille tarvittiinkin uuteen huoneeseemme pikkuinen kerrossänky, joten tadaa..siinä se on. Anton väsää vielä toiseen sänkyyn uuden pohjan ja mummu lupaili ostaa lapsille uudet lakanat synttärilahjoina. Niin ja täytyy myös vierailla Etolassa, sillä noiden sänkyjen mitat ovat sellaiset ettei tarvitse edes unelmoida löytävänsä valmiina sopivat patja..

PS. Ja sängyistä tuli TIETENKIN valkoiset..heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? No, sano vaan!